tisdag 8 januari 2013

Vinn Magikerna!

Nu, lagom till skolstarten, är det dags för årets första tävling här på bloggen! I samarbete med Pocketförlaget lottar vi ut två exemplar av Lev Grossmans bok Magikerna. Boken har blivit en succé världen över och nu har den också kommit till Sverige!  

För att vara med och tävla: Nämn vilka böcker ni ser mest fram emot under 2013 i kommentarsfältet. Av svaren tänkte vi sedan sammanställa en lista som vi publicerar här på bloggen! 

Vinnarna presenteras den 20 januari! Lycka til! 


38 kommentarer:

 1. Jag är med! Jag ser väldigt mycket fram emot Scarlet av Marissa Meyer och Dead Silence av Kimberly Derting!

  SvaraRadera
 2. Jag ser nog mest fram emot dessa två:
  Pixies bok, av Mårten Melin.
  Korsad, av Ally Condie

  SvaraRadera
 3. Jag ser mest fram emot att läsa godness av Josephine Angelini, sista delen i hennes serie starcrossed och uppföljarna till Kristin Cashores De utvalda: tankeläsaren.

  SvaraRadera
 4. Jag ser mest fram emot att sista delen i Engelsfors-triologin kommer ut i höst; Nyckeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren :)

  SvaraRadera
 5. Nemesis, den tredje delen i Josephine Angelinis böcker om halvgudinnan Helena.

  SvaraRadera
 6. Åh, jag ser så otroligt mycket fram emot Marisha Pessls nästa bok "Night Film" som förhoppningsvis blir klar och släpps i år! Pessl debuterade med "Fördjupade studier i katastroffysik" redan 2006(!!!) och har inte gett ut något sedan dess, så hoppas innerligt att den nya kommer nu i år. Har läst runt lite och det verkar som den har varit tänkt att publiceras tidigare, men blivit framskjuten så man kan ju inte vara helt hundra på att den kommer denna gången heller... MEN jag hoppas VERKLIGEN! Åh gud, i så fall kommer den absolut vara det mest exalterande, spännande släppet i år!! Älskade verkligen debutromanen och kan med gott samvete rekommendera den ifall ni ännu inte läs den.

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med och tävlar! Jag ser fram emot många böcker under 2013, men de jag längtar mest till är: Clockwork Princess av Cassandra Clare, Perfect Scoundrels av Ally Carter, Divergent 3 av Veronica Roth, Gallagher Girls 6 av Ally Carter, Isla and the Happily Ever After av Stephanie Perkins, Boundless av Cynthia Hand, Scarlet av Marissa Meyer och The Indigo Spell av Richelle Mead. Ojdå, det blev några stycken, haha. Aja.

  SvaraRadera
 8. Hej, jag vill gärna vara med och tävla! De böcker jag ser fram emot under 2013 är Pandemonium av Lauren Oliver, tredje delen till tankeläsaren av Kristin Cashore och Rädda mig inte av Tahereh Mafi!!!!

  SvaraRadera
 9. Den bok jag ser fram mest emot är utan tvekan Clockwork Princess av Cassandra Clare!

  SvaraRadera
 10. Klart jag är med!

  Jag ser mest fram emot: Dustlands: Rebellhjärta av Moira Young, Clockwork princess av Cassandra Clare, nya Kiki Strike av Kirsten Miller, Farlig förmåga av Jessica Spotswood och Enchanted av Alethea Kontis.
  Nu håller jag tummarna! :)

  SvaraRadera
 11. Jag är med! ^^
  Över hela året är svårt att säga. Det som lockar mest nu i vår är nog pocketutgivningar av en hel hög böcker jag velat läsa länge, exempelvis Mr Ripley x3 (så snygga!), Allt jag inte vet om djur och Anne Franks dagbok. De är inte nyskrivna men jag längtar likväl :)
  Bland de nyanya böcker som kommer 2013 är det nog mest Nyckeln som lockar, ska bli trevligt att avsluta Engelsfors-trilogin.

  SvaraRadera
 12. De böckerna jag ser fram mest emot är nog Boundless av Cynthia Hand som kommer ut nu i januari, The Indigo Spell av Richelle Mead som kommer ut i februari och Untold av Sarah Rees Brennan som tyvärr inte kommer ut förrän slutet av augusti :)

  SvaraRadera
 13. Jag är med!

  Jag ser nog mest fram emot The Moon and More av Sarah Dessen, Isla and the Happily Ever After och The Ocean at the End of the Lane av Neil Gaiman.

  SvaraRadera
 14. Jag är väldigt gärna med och tävlar!
  Boken jag allra mest ser fram emot är nog ändå del tre i Divergent-trilogin, av Veronica Roth. Den har ingen titel än, dock.

  SvaraRadera
 15. Jag är gärna med!
  Jag ser fram emot massor av böcker som kommer nu 2013 men mest längtar jag nog efter 'Gregor från Ovanjord' av Suzanne Collins och 'Och bingo är bara för de förlorade' av Linda Belanner & Fredrik Persson.

  SvaraRadera
 16. jag är med!

  jag ser fram emotuppföljarna till Kristin Cashores De utvalda: tankeläsaren, och Monstrets dotter.
  jag ser också fram emot den fjärde och sista delen i Anders Björkelids serie Berättelsen om blodet
  och till sist tredje delen i Richelle Meads serie Bloodlines The Indigo Spell

  SvaraRadera
 17. Jag är jättegärna med och tävlar :D
  Böckerna jag ser mest fram emot är nog Scarlet av Marissa Meyer och Rädda mig inte! av Tahereh Mafi

  SvaraRadera
 18. Jag ser fram emot The Indigo Spell av Richelle Mead :)

  SvaraRadera
 19. hejhopp, alltid lika roligt med sånt här! :)
  här är min lista:
  Clockwork Princess - Cassandra Clare
  Goddes - Josephine Angelini
  The indigo spell - Richelle Mead

  SvaraRadera
 20. Jag är med och tävlar =) Böckerna jag ser fram emot är Magikerna av Lev Grossman , och Gregor från ovanjord av Suzanne Collins. Men så finns det även böcker som har kommit ut som jag vill läsa t.ex. Fallet Mary-Lou av Stefan Casta och Vänskapen växer av Ann Brashares.

  SvaraRadera
 21. Jag ser framemot Anne Holt - Död i skugga, Lucy Dillon - Och så levde de lyckliga och så hoppas jag att de svenska deckarförfattarna som skriver serier släpper nytt :)

  SvaraRadera
 22. Jag är med! Jag ser mest fram emot den svenska översättningen av The perks of being a wallflower! :D

  SvaraRadera
 23. Jag är gärna med och tävlar :)
  De böckerna jag mest ser fram emot är: Fragments av Dan Wells och Clockwork Princess av Cassandra Clare.

  SvaraRadera
 24. Jag är gärna med! :)
  Jag ser nog mest fram emot Nyckeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren, det ska bli spännande att få läsa den sista delen!

  SvaraRadera
 25. Jag är gärna med!
  Jag ser, som många andra, väldigt mycket fram emot sista delen i engelsforstrilogin; Nyckeln, av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Väntar också med spänning på att få läsa "Berättelser från Engelsfors" som består av flera tecknade serier av samma bokserie!

  SvaraRadera
 26. Jag är med :)

  De böcker jag ser fram emot mest i år är de två sista i Jonas Gardells serie; sista delen i Maggie Stiefvaters Books of Faerie, Requiem, samt Fågelbarn av Christin Ljungqvist.

  SvaraRadera
 27. Tja! Efter att ha tvingats läsa massa klassiker i skolan är jag mer än sugen på att få läsa en riktigt ungdomsbok om kärlek och det verkar "Aldrig släppa taget" av Holly Goldberg Sloan handla om!

  SvaraRadera
 28. Jag ser fram emot Tahereh Mafis nya, Rädda mig inte!. Men också sista delen i Kristin Cashores serie om De utvalda.

  SvaraRadera
 29. Åå, jag längtar till när John Green's bok The fault in our stars kommer ut på svenska!

  SvaraRadera
 30. Hej! Jag ser mest fram emot sista delen i Kristin Cashores serie om de utvalda och Nyckeln av Mats Strandberg. :)

  / mappe_ts@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Unravel me av Tahereh Mafi, Godess av Josephine Angelini och Insurgent av Veronica Roth (på svenska då)!

  SvaraRadera
 32. Jag ser så fram emot den tredje delen av de utvalda av Kristin Cashore. Också Pandemonium fortsättningen på en av fjolårets favoriter, Delirium av Lauren Oliver är hett efterlängtad! Tack för en underbar bokblogg!

  SvaraRadera
 33. Jag är med! Ser fram emot Korsad av Ally Condie och Rädda mig inte av Tahereh Mafi!

  SvaraRadera
 34. I maj kommer den sista boken i Sookie Stackhouse-serien ut i hyllorna (i USA) och det är nog den bok som jag ser allra mest fram emot. "Out of the easy" av Ruta Sepetys som kommer ut i februari känns också spännande, då den handlar om en dotter till en prostituerad kvinna som hamnar mitt i en utredning av en mystisk död.

  /harriet.noring@gmail.com

  SvaraRadera
 35. Åh, det finns hur många som helst... Men mest av allt måste det nog vara Isla and the Happily Ever After och Divergent 3! :)

  SvaraRadera
 36. Jag vill gärna vara med! Finns ganska många böcker jag väntar på men mest väntar jag just nu på Pandemonium och Requiem av Lauren Oliver som är del två och tre i en triologi om ett liv där kärlek är ett brott. Safirblå och Smaragdgrön i serien Tidlös kärlek av Kerstin Gier är också några jag väntar på! :)

  SvaraRadera
 37. Jag såg mest fram emot Femtio nyanser av frihet, men nu när den är släppt och läst så är det nog Beautiful Creatures på svenska jag ser mest fram emot.
  Om jag hade läst Divergent så hade jag väll längtat mest till del två, men nu har jag inte det :)

  SvaraRadera
 38. Jag ser mest i framemot:
  * Mats Sandbergs sista bok i triologin om Engelfors
  * Josephine Angelinis sista bok i triologin om Helena
  * Tahereh Mafis Unravel me
  * Och sist men inte minst Ally Condies Korsad;)

  SvaraRadera