söndag 7 oktober 2012

Omslag med besatthetsvarning

Är det bara jag som tycker det här omslaget är hur fint som helst? När det gäller Katarina Genars nya bok Den magiska kappan har jag helt fallit för bokens utsida. Innan jag ens hade en aning om vilken typ av bok det var stod den högt upp på min att-läsa-lista. Först av allt det här underbara omslaget och sedan bokens sagolika titel! Får mig att tänka på Maria Gripe, Ögat över månskäran-trilogin och Den hemliga trädgården på samma gång. Efter att ha läst lite om boken verkar det som att handlingen har lika hög kvalité som omslaget. Funderar nu på att beställa den bara för att få den ur tankarna. Har ni läst, eller hört, någonting om den? 

6 kommentarer:

 1. Jag läste den häromdagen och min recension finns att läsa här: http://bokmilaskogen.wordpress.com/2012/10/06/den-magiska-kappan-av-katarina-genar/

  Håller med om att omslaget är helt underbart! Dock håller texten inte riktigt Maria Gripe-klass. Det är lite för okomplicerat och gulligt för det. Men överlag var det en läsvärd bok som jag säkert hade älskat i lågstadiet.

  SvaraRadera
 2. Jättefin. Den vill jag läsa för mina barn en dag! :)

  SvaraRadera
 3. Åh men precis! Omslaget ser ut att passa in i den där "flickboksklassiker"-serien. Besatthetsvarning, indeed ;)

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt inte hört talas om den överhuvud taget, men omslaget är i alla fall himlans fint!

  SvaraRadera
 5. Såg den på bokmässan, reagerade endast för att illustrationen på omslaget var så fin...

  SvaraRadera