torsdag 4 oktober 2012

Mer av Engelsfors!


 
Den bästa nyheten från Bokmässan måste ändå ha varit den om Engelsforstrilogin. Att det i vår kommer en bok med serieberättelser om Engelsfors. Så här skriver Rabén och Sjögren:

"Berättelser från Engelsfors innehåller åtta magiska serieberättelser. Hemligheter från det förflutna avslöjas, och även ledtrådar om vad som komma skall. Vi får se gamla berättelser ur nya perspektiv, och får ta del av hittills okända historier. Vi får träffa De utvalda innan händelserna i Cirkeln, och efter händelserna i Eld. Och vi får möta den gäckande Mona Månstråle i egen hög person."
 

Jag som haft lite småpanik över att sista delen Nyckeln, kommer om först ett år, blev överlycklig. Och den här gången behöver vi nog inte oroa oss för ett "Twilight i serieformat"-fiasko. Det här känns mycket mer seriöst, med författare som vet vad de gör och hur de vill ha det. Det känns inte heller som en bok man måste vara jätteinsatt i serier för att tycka om, utan att det räcker att älska Engelsfors och dess karaktärer. Men om det stämmer vet vi inte förrän 2 april 2013! 


3 kommentarer:

  1. Haha, Elin! Det är något knas med texten! I övrigt är jag väldans pepp på den här serien, Lina Niedestam är grym!

    SvaraRadera
  2. Vad kul att det ska komma ett seriealbum! :)

    SvaraRadera
  3. Håller med Christin, Lina Neidestam!! Men också Kim W Andersson!! Zelda och Alena i Engelsfors, det vore något.

    SvaraRadera