torsdag 28 februari 2013

Besök på Borås bibliotek!

I tisdags var vi på Borås Stadsbibliotek för att prata om bokbloggande och ungdomsböcker. Det var vårt första riktiga biblioteksbesök som vi gjorde helt själva, där allt kretsade kring oss och inte en författare eller ett förlag. Det var verkligen jätteroligt och en helt ny erfarenhet. Det är så kul att få prata om något man verkligen gillar och kan mycket om. Vi berättade bland annat om hur vi arbetar med bloggen, hur vår kontakt med förlag ser ut, trender i ungdomslitteraturen, favoritböcker och om hur Tonårsboken startades och hur vi lärde känna varandra.

Efter vårt föredrag, där vi också pratade ganska mycket om marknadsföring och hur bokintresserade samlas på twitter och bloggar, har Borås bibliotek startat ett twitterkonto som vi kan tipsa er om. Det heter Svartasoffan, så följ det om ni vill läsa ännu mer om ungdomslitteratur och få tips om vad som händer på biblioteket.

I vår kommer vi också besöka Täby Bibliotek i Stockholm den 8e april. Är ni i närheten vore det jätteroligt om ni kom och lyssnade. Mer information kommer vi ge senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar