fredag 1 februari 2013

Att se fram emot i februari!

Beautiful Creatures har biopremiär den 12e februari. Filmen bygger på den hyllade boken med samma namn skriven av Kim Garcia och Margaret Stohl.

The perks of being a wallflower hade tyvärr aldrig biopremiär i Sverige. Otroligt synd, men nu kommer äntligen dvd:n! Vi är nog inte de enda som har sett fram emot detta släpp i över ett halvår. Filmen går redan nu att boka, men kommer till brevlådan först den 23e februari.

Kväll med oss på Borås Stadsbibliotek! Självklart kommer detta bli en av månadens höjdpunkter för oss. Den 26:e kan ni träffa oss i Borås, om ni bor i     Västra Götalands-området vore det kul om ni kom dit!


Slangbellan är ett debutantpris som delas ut varje år. Den 19:e sker prisutdelningen och i år är bland annat Anna Lindberg, författare till Något måste hända nu, nominerad!

Pandemonium är uppföljare till Lauren Olivers nervkittlande dystopi Delerium. Vi har väntat i över ett halvår på att få reda på vad som händer med Lena efter den dramatiska cliffhangern i slutet. Nu är det äntligen snart slut på väntandet!

Warm Bodies. Filmen som är baserad på zombie-kärlek romanen Varma kroppar har premiär i USA! I Sverige har den premiär först i april!/Elin och Hanna

1 kommentar:

  1. The perks of being a wallflower kan man se gratis på swefilmer.com sålänge :)

    SvaraRadera