måndag 4 februari 2013

Favoritbokmärken just nu!

Vanligtvis byter jag bokmärke snabbare än vad jag hinner byta bok. De försvinner, går sönder och glöms bort. Men på senaste tiden har jag blivit bättre på att spara mina bokmärken, och använder dem flitigare. Förändringen beror främst på att jag, finurligt nog, använder en tekopp som bokmärkeställ. Både smart och snyggt i bokhyllan! Jag tänkte passa på att visa er mina favoritbokmärken just nu.
You are here bokmärkena har jag ett helt paket av. Där kan jag fylla i bokens titel, datum jag läst den och anteckningar. Matt-bokmärket är fint och lite lustigt på samma gång, tror det kommer från Abu-dabi. Sedan ett plastbokmärke som föreställer Selma Lagerlöf (har ett likadant med August Stindberg som alltid blir liggande). Om jag någon gång får tid och lust ska jag börja samla på bokmäkren, men just nu är jag rätt nöjd med dessa tre! 

5 kommentarer:

 1. Jag har också ett sånt August märke men jag vågar inte använda det för jag tänker att det blir märken efter det i boken, av han armar..

  SvaraRadera
 2. Var har du fått tag på "You are here" bokmärkerna?

  SvaraRadera
 3. Jag använder allt möjligt som bokmärken, kvitton, band, lånekort, det som finns till hands egentligen! Skulle egentligen införskaffat mig några "riktiga".
  Vart har du fått jag på "you are here" bokmärkena? Såna skulle jag gärna vilja ha själv!

  SvaraRadera
 4. Mina You are here bokmärken går att beställa här! http://www.knockknockstuff.com/search/?x=0&y=0&q=bookmark
  Det finns flera olika varianter, väldigt roliga och en perfekt present!

  SvaraRadera
 5. Jag har gjort egna bokmärken som jag använder flitigt. Favoriterna är de jag har gjort av sidenband, ett gem och bokstavs pärlor. Dessa funkar dock bäst i bundna böcker.

  SvaraRadera