onsdag 20 februari 2013

Fyra nya novellixer!I februari ger förlaget Novellix ut fyra nya noveller. Jag köpte mina första på bokmässan i höstas och kunde inte låta bli att ge dem en hedersplats i bokhyllan - de är ju så otroligt fina. De nya novellerna är illustrerade av Lina Ekstrand och ger en härligt vårig känsla. Även texten innanför pärmarna verkar spännande. Novellerna som ges ut är: Mammalia av Ulrika Kärnborg, Fantasy av Malte Persson, Ojura av Stina Stoor och Ravioli av Klas Östergren. Alla fyra verkar väldigt bra och beskrivningen av Fantasy fick mig framförallt att bli intresserad:

"Jag mötte Den Sorgsne Prinsen av en slump, på en bar, det gör det samma vilken. Jag var en av alla would be-prinsessor han bjudit på drinkar. Det slutade med att jag följde med honom hem. Inte för att han egentligen var den sorts typ som intresserar mig. Utan för att han var den sorts typ vars historia intresserar mig."

Även om texten kan kännas nästan lite töntig så tycker jag att sista meningen lovar ett annorlunda slut. Jag ska definitivt ta och köpa någon av dem som e-bok eller beställa hem ett exemplar. Alla novellixer som finns att köpa hittar ni här!

/Hanna

3 kommentarer: