måndag 20 september 2010

Under trottoaren - en bloggroman

Alla ungdomar, boknördar och annat folk! Ni får inte missa det roliga projektet som precis satt igång. Nämligen Under trottoaren. 

Författaren Pernilla Glaser skriver på Under trottoaren en bloggroman. Varje vecka kommer det ett nytt kapitel på historien. Under veckans gång har vi läsare chansen att påverka nästa kapitel genom att skriva vad vi tycker ska hända. Sedan formar författaren nästa kapitel efter läsarnas idéer och så fortsätter det i tio veckor framåt.

Under trottoaren kommer sedan tryckas och ges ut hos Bonnier Carlsen. Där har vi läsare dessutom chansen att rösta fram omslaget, och boken beräknas komma ut någon gång våren 2011!

Här kan ni läsa mer om bloggprojektet och här hittar ni även första kapitlet!
Kommentera vad ni tycker och skriv gärna om det på era egna bloggar.
Desto fler som deltar desto roligare kommer det bli.
Själv kommer jag att följa berättelsen med spänning.

2 kommentarer:

  1. Vilken jätterolig idé! Det ska jag definitivt både följa och sprida vidare. Tack förresten för en görbra blogg! Förstår inte varför jag inte hittat hit förrän nu men bättre sent än aldrig :)

    SvaraRadera
  2. Vilken rolig idé! Det kommer jag definitivt att sprida vidare! Tack förresten för en himla bra och trevlig blogg! Den är väldigt läsvärd både på jobbet och hemma för mig :)

    SvaraRadera