lördag 27 augusti 2011

Bara 35 dagar kvar!Lördagen den 1 oktober slår Palatset upp sina portar på Riddarholmen i Stockholm. Palatset kommer bli ett enormt kulturcenter för barn och ungdomar mellan 6 och 18 år. De 5000 kvadratmeterna kommer att vara sprängfyllda med all sorts kultur man kan tänka sig ; dans, teater, film, bokslukeri, musik, design, konst, mode, cirkus, och mycket mycket mer. Palatset kommer att bli en plats där barn och ungdomar får uppleva kultur men även själva får skapa den med hjälp av riktiga proffesionella artister, konstnärer, författare och temapedagoger. Palatset kommer att bli en nationalscen i världklass och mer går att läsa på deras hemsida.


I drygt ett och ett halvt år har jag tillhört en stor grupp barn och ungdomar som kallats för VIPP (Very Important Palatset People). Under den här tiden har vi varit Palatsetskaparnas idésprutor och försökskaniner. Besluten som har tagits har tagits tillsammans med VIPP. Vi har varit på massor av möten, sett massor av teater, och provat massor av nya saker. Efter att ha jobbat så här länge med Palatset ska det bli väldigt väldigt kul att det äntligen öppnar. Jag kan knappt vänta!

2 kommentarer:

  1. Åh, hade jätte gärna velat gå dit, synd nog bor jag ungefär två och en halv timmes bilväg från Stockholm. ^^ Men det låter riktigt bra!

    SvaraRadera
  2. Gud vad roligt det låter! Dit ska jag definitivt åka! :)

    SvaraRadera