måndag 13 februari 2012

The Iron Fay

Just nu längtar jag efter en ny paranormal-romance/fantasy serie att förlora mig i och kanske är denna perfekt? Jag har länge spanat in The Iron Fey av Julie Kagawa. Den finns ännu inte översatt men verkat trots det tveklöst spännande.

Det som tidigare hindrat mig från att köpa böckerna är att handlingen känns lik Mer än ögat ser, en serie jag blivit väldigt besviken på efter de sista delarna. Men, att jag hört så mycket bra om just The Iron Fay måste ändå vara ett tecken på att detta är lite mer än så. Det ska jag i alla fall snart ta reda på.

Next stop: Bokus!

 Uppdatering: Boken finns på svenska! Tog förgivet att Harlequin var ett engelskt förlag (kan förövrigt inte förstå varför Harlequin gett ut den, verkar inte alls som en harlequin bok). Ber om ursäkt ;)

16 kommentarer:

 1. De tre första böckerna i serien finns översatta till svenska, och jag skulle gissa att den fjärde dyker upp om någon månad. I Sverige ges de ut av förlaget Harlequin. Du kan hitta dem här: http://www.harlequin.se/sortiment/paranormal-romance.html?limit=all :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror faktiskt den finns översatt, med titeln Järnkonungen! :)

  SvaraRadera
 3. The Iron King finns översatt till svenska med titeln Järnkonungen! Jag har inte läst den men har The Iron King hemma och omslaget är i alla fall jättesnyggt!

  SvaraRadera
 4. Jodå, den finns visst översatt! De första tre finns på pocket på adlibris, säkert bokus också!

  SvaraRadera
 5. Hej, ville bara säga att första och andra delen finns översatta. Järnkonungen heterden första i alla fall. Kram! :)

  SvaraRadera
 6. http://www.harlequin.se/erbjudanden/julie-kagawa-iron-fey-serien.html?gclid=CLPIwuW2mq4CFa4tmAodZ173JQ

  här har du dom två första billigt :)

  SvaraRadera
 7. Jag har endast läst första boken men tycker överlag den är bättre än "Mer än ögat ser" :) Så jag tycker absolut du ska prova böckerna!

  SvaraRadera
 8. Serien finns faktiskt översatt, första boken heter Järnkonungen på svenska :)

  SvaraRadera
 9. Jo de två första böckerna finns översatta av förlaget Harlequin :)

  SvaraRadera
 10. Jag har läst första delen och jag måste säga att det påminner om en blandning mellan "Alice i underlandet", "Mer än ögat ser" och "Gone". Visst var den bra men den nådde inte riktigt upp till mina förväntningar.

  SvaraRadera
 11. The Iron Fey serien finns översatt på svenska, iaf de tre första böckerna :) De ges ut av förlaget Harlequin Nordic Group.

  Har bara läst den första boken och tycker väldigt mycket om den. Den är inte alls som Mer än ögat ser, mycket mer action och äventyr i The Iron Fey. Tycker absolut att du ska läsa den.

  SvaraRadera
 12. http://www.harlequin.se/sortiment/paranormal-romance.html D finns ironfey på svenska :)

  SvaraRadera
 13. Vaaa..? Jag har beställt den på svenska förra månaden ungefär. Den finns på svenska. :)

  SvaraRadera
 14. Den finns översatt till svenska:) Den första heter Järnkonungen.

  SvaraRadera
 15. Okej då ska jag tala om för dig att det inte alls är likt mer än ögat ser. Den här serien tycker jag faktiskt är ganska unik :) Läste ut första boken på mindre än ett dygn xD

  SvaraRadera
 16. De finns översatta till svenska, den första heter Järnkonungen tror jag, men nej den är inte alls särkilt lik Wicked Lovely :P

  SvaraRadera