tisdag 31 januari 2012

Hannas bokhylla!

I augusti publicerade Elin tre fina inlägg om sin bokhylla som verkligen är helt otroligt stor och rymmer hundratalsböcker. Min samling av böcker kan inte riktigt mäta sig med Elins, men jag har ändå verkligen så att jag klarar mig..


Min största hylla som rymmer allt från Cirkeln, Harry Potter, Boktjuven och Jane Eyre, till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.
Mina engelska böcker som är på hyllan över sängen. Varför är alltid de engelska böckerna så mycket finare? Här finns Jellicoe Road, Nick Hornby, Joyce Carol Oates m.m.Lästa böcker i år! (Pinsamt få..)I mellanstadiet var jag lite speciell och samlade på tvillingböckerna om Elizabeth och Jessica..6 kommentarer:

 1. Jag älskade Elizabeth & Jessica också, särkilt i fyran.

  SvaraRadera
 2. Ingen av mig slår min bokhylla, jag har över 1000 böcker och då räknar jag inte serierna :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj herregud! Har du läst alla 1000? :)

   Radera
  2. Njää, jag har ju några franska böcker och några klassiker som står orörda, fast jag är inte så lockad av de precis ;D

   Radera
 3. Jag har ett relativt stort bibliotek hemma men jag skäms att säga det jag har inte plats för alla böcker så många ligger nedpackade i kartonger nere i källaren och uppe på vinden. Skäms på mig! MEn bokhyllan som jag har hemma är överfylld just nu :P Kanske dags att lotta ut någon bok? :)

  SvaraRadera
 4. Måste bara fråga, du skulle inte kunna tänka dej att sälja böckerna "tvillingarna" ? är ute på jakt efter dem ;)

  patricianordh@live.se

  SvaraRadera