fredag 4 september 2009

Ängeln

Bali Rais bok ängeln var riktigt riktigt bra måste jag säga. Han har innan skrivit (o)planerat bröllop som blev en succé i många länder. Jag började på den men tröttnade snart eftersom jag redan hade läst en del böcker om tvångsgifte och var ganska trött på det.
Men Ängeln däremot var ruskigt bra.
Handling:
Åtta månader efter att Sophie försvinner spårlöst på en musikfestival bestämmer sig Sophies vän Jit att leta reda på henne själv. Polisen har försökt men ingenting hittat. Jit och Sophies bästa vän Jonna börjar rota i fallet. Snart upptäcker de att fler tjejer har försvunnit och inte bara det, vad är det för mystisk kult alla talar om?

Jag älskade verkligen den här boken. Trots att det långa sökandet kan verka långtråkigt sitter du som bunden och bläddrar. Hokus pokus och du är i slutet! Med jämna mellanrum får man även följa Sophies mördare/kidnappare vilket gör det hela ännu mer spännande. Och ibland får man se tidigare minnen av Sophie och Jit. En thriller du verkligen du verkligen dras med i.

4 kommentarer:

 1. Sounds awesome! :D /Nelly

  SvaraRadera
 2. hej, jag gillade den där boken mycket. Den var väldigt spännande och mycket tack vare kidnapparens kapitel som ibland kom. Ni har en jättebra blogg!

  SvaraRadera
 3. HAHAHA, hopplöst fall att hitta saker att önska sig till dagen man fyller. Så, (host) landade här när jag sökte runt på bra böcker. Sitter och bläddrar igenom, dom flesta känner jag igen. (typ) Denna verkar vara en som toppar den tomma listan. (;

  SvaraRadera
 4. Vet hur det kan va. Om du gillar Thrillers och spänning blandat med vanliga livet. En till, liknande som jag själv inte har läst men är nyfiken på är den nya boken "Sanningen om Alice".

  SvaraRadera