torsdag 21 november 2013

Hösten genom våra mobiler

Sedan i somras finns Tonårsboken numera även på Instagram. Här kommer en liten sammanställning med bilder från hösten för er som inte har Instagram och för er som vill ta del av bilderna igen. 

Litet urval av vår höstläsning. Till vänster Vi måste sluta ses på det här sättet av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck tillsammans med fin tygkasse, till höger Insurgent av Veronica Roth och Enders Spel av Orson Scottcard.
Vår delade kärlek till anteckningsböcker blir ofta tydlig även på Instagram . Här är några av höstens finaste fynd.


I slutet av september åkte vi till Bokmässan och hade lika kul som vanligt. Förutom att hålla i ett improviserat framträdande om ungdomsböcker fick vi fina anteckningsböcker och choklad.Vi var även på många bra författarprat och programpunkter. Vi lyssnade bland annat på Jonas Gardell när han pratade om sista delen Döden i sin triologi Tårka aldrig tårar utan handskar, samt var på liveinspelning av ungdomsbokspodcasten Allt vi säger är sant.

I oktober var vi på det fantastiska författarpratet med David Levithan på Punkt Medis i Stockholm och höstsammanfattningen får avslutas med en bild på en av alla våra läsadagböcker där vi samlar våra läsupplevelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar