fredag 1 november 2013

Att se fram emot i november!


Catching Fire. Det är inte långt kvar nu! Den 20 november har andra delen i Hungerspels-trilogin premiär. Redan den 19 november anordnar SF Hunger Games Night, med visning av båda filmerna (Twinight-nostalgi).

Nyckeln. Novembers andra stora händelse är självklart släppet av sista delen i Engelsforstrilogin. Som vi har längtat. Den 15 november finns den i butik och den 14:e förhandssläpps den i sf-bokhandeln i Stockholm!

Augustpriset. Den 25 november är det dags för Augustgalan. Då presenteras vilka av de nominerade som tar hem årets Augustpris.


Mig äger ingen. Den 8 november har filmen Mig äger ingen premiär. Filmen baseras på Åsa Lindeborgs kritikerrosade, Augustnominerade och flerfaldigt prisbelönta självbiografi med samma namn. Definitivt ett bio-måste i november.

Forma Books Blog Award. Den största utmärkelsen en bokblogg kan få - vinnaren i årets tävling presenteras tisdagen den 26e november kl 12.00. Kanske är det just din favoritbokblogg som vinner i år?

Downton Abbey. Imorgon lördag börjar äntligen den fjärde säsongen av Downton Abbey. Efter att i veckor fått se denna 30 sek-reklam är längtan efter Downton större än någonsin tidigare och förväntningarna höga.


3 kommentarer:

 1. Jag ser fram emot Hunger Games Night och ska försöka läsa Mig äger ingen inför premiären, men Downton. (...) Jag känner liksom inte peppen i år. Hjälp!

  SvaraRadera
 2. Mycket bra som kommer nu i november 😊

  SvaraRadera
 3. kan knapt bärga mig det är imorgon har längtat så
  sitter och räknar timmarna

  SvaraRadera