söndag 11 september 2011

Ställ en fråga till Cornelia Funke!

Nu är det bara två veckor kvar tills bokmässan här i Göteborg! Är det någon av er som ska gå?
Själva håller vi på att planerar för fullt här på Tonårsboken inför årets bästa händelse.

Som ni kanske har hört ska vi intervjua Cornelia Funke på fredagen (författare till bland annat Bläckhjärta serien och Reckless). Vi tänkte att det skulle vara roligt om ni läsare fick ställa några frågor till henne. Finns det något ni alltid undrat över? Det kan vara allt från vad hon har för favoritfärg till hur hon kom på karaktären Sotfinger. 

Skriv er fråga i kommentarsfälltet eller maila den till tonarsboken@hotmail.com så kanske just din fråga kommer med i intervjun!

6 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna gå på bokmässan, men som boende i den norra delen av detta avlånga land är det aningen svårt att ta sig till Göteborg... Tyvärr.

  Roligt dock att ni ska medverka! Lycka till, och jag hoppas ni får en trevlig helg! Och kom ihåg att berätta om det sedan :)

  SvaraRadera
 2. Jag ska till Bokmässan, första gången för mig! Men jag kommer dock inte förrens på lördagen, så jag missar intervjun. Synd! :(

  En fråga är ju vad som inspirerar henne till att skriva.

  SvaraRadera
 3. Jag ska på bokmässan, men missar tyvärr er intervju...
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. När ska ni intervjua Funke och var på mässan? Så jag vet var jag ska hitta er. Ska bli spännande att lyssna på. Just nu kan jag inte hitta på några frågor men är fascinerad av både bläckhjärta och Reckless. Jag är intresserad av henne både som författare och illustratör. Det kan ni ju prata om.
  Hälsningar
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Kerstin: På fredagen klockan 15.00 på Temascenen (C02:02). Kul att du kommer!

  SvaraRadera
 6. Vet att det är lite sent md en fråga men undrar om någon minns varför Fenoglio döpte boken till bläckjärta?

  SvaraRadera