tisdag 20 september 2011

Sugen på fantasyJag är just nu väldigt sugen på att läsa Styxx Fantasys böcker! Jag har inte läst något från det förlaget tidigare men deras böcker verkar galet spännande. Kanske tittar jag förbi deras monter på mässan.

Har ni läst någon av deras böcker?

9 kommentarer:

 1. Har läst Glashuset på engelska och gillar serien som slöläsning. Legend var okej, om än långtifrån någon favorit, och de andra är jag nyfiken på c:

  SvaraRadera
 2. Jag har läst "De vassa tändernas skog", "Udda verklighet" och "Legend" och kan varmt rekommendera alla tre :)

  SvaraRadera
 3. Jag har läst Udda Verklighet, och jag tyckte faktiskt inte att den var något att hänga i granen, men de andra kanske är bättre!

  SvaraRadera
 4. Jag har läst Glashuset / Glass Houses av Rachel Caine, men jag tyckte inte att den var så bra tyvärr :/ Men jag har länge velat läsa Udda verklighet-boken :D

  SvaraRadera
 5. Glashuset har jag läst på engelska (+ del 2-5 i serien), och jag gillar dem jättemycket! Kul att de översätts. De vassa tändernas skog kom jag bara inte igenom, och det hela slutade med att jag lotatde ut den på min blogg. Synd, för omslaget hade gett mig stora förhoppningar.

  SvaraRadera
 6. Jag håller just nu på att läsa Glashuset av Rachel Caine, men har inte läst ut den ännu.. men hittills tycker jag att den är mycket bra :)

  SvaraRadera
 7. Udda Verklighet är en av mina favoritböcker. Superbra! De Vassa Tändernas Skog var helt okej, men inte alls lika spännande som jag trodde. De andra två vill jag också läsa :)

  SvaraRadera
 8. Har läst "The Morganvilles Vampires" (del 1-5) och tycker de är helt okej! Lite krånglig men udda röd tråd genom böckerna men de är roligt skrivna och jag gillar de flesta karaktärerna. Och så finns antagligen världens bästa hångel i de här böckerna. Åh, Shane how I wish att du fanns i verkligheten...

  SvaraRadera
 9. interesting post dear blogger

  SvaraRadera