lördag 26 mars 2011

What happened to goodbye?

 I maj kommer Sarah Dessens tionde bok ut! Av dessa snart tio böcker har jag bara läst fem, men som det alltid står: "Read her once and fall in love". Så sant, eller vad säger ni? Det känns nästan värt att hoppa över de andra fyra böckerna och kasta mig över "What happened to goodbye" när man ser den här videon.

8 kommentarer:

 1. Jag har också bara hunnit läsa fem än, men ska absolut läsa alla!:)

  SvaraRadera
 2. Jag har fortfarande inte läst något av henne men jag vill verkligen det. Det lär nog bli av snart när sommaren närmar sig :)

  SvaraRadera
 3. Hej, jag undrar om ni vet någon bra tv-serie som har skapats efter en bok? Jag vet ju True Blood, Vampire Diaries, Pretty Little liars och Gossip Girl men jag undrar om ni vet någon annan?:)

  SvaraRadera
 4. Så kan man också göra. Själv tänkte jag läsa om alla nio. I kronologisk ordning. :)

  SvaraRadera
 5. Den måste man ju skaffa i sommar, perfekt balkongläsning.

  Alexandra: "Roswell" är jättebra, baserad på en serie böcker av Melinda Metz! Sen har "Game of Thrones" snart premiär i USA, baserad på suveränt bra fantasyböcker. :)

  SvaraRadera
 6. Som ni alla säger, Perfekt sommarläsning!

  Alexandra: Just ungdomsböcker kommer jag inte på några för stunden. Men var helt uppslukad av serien "Pacific" när den gick på TV (om andra världskriget i stilla havet). Sedan tycker jag om "Svärdet och Spiran" som jag skrivit om här på bloggen tidigare, om medeltida England.

  SvaraRadera
 7. Alexandra: Det fanns en kanadensisk serie som är skapad efter Meg Cabots böcker i serien "saknad". TV-serien heter "Missing" och gick 2003-2006, dock aldrig på svensk tv (tror jag). Har själv inte sett serien, men jag älskar böckerna.

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att se och höra Sarah D själv prata om sin bok! Jag hade en plan att läsa om alla böckerna i kronologisk ordning innan tian kommer ut men inser att jag inte kommer hinna (med alla andra böcker som dyker upp).

  Själv är jag i valet och kvalet om jag ska köpa boken i maj, med det fula omslaget, eller vänta tills boken kommer ut med snyggt omslag senare under sommaren. Planen kan bli att köpa boken med fult omslag till jobbet (och ställa mig först i lånekön) och det fina till mig själv...

  I vilket fall så längtar jag otroligt mycket efter att få vara i Sarahs värld igen.

  SvaraRadera