måndag 21 mars 2011

Vårtecken

I mitten på mars kan jag plötsligt ta långa promenader vid havet, i vårjacka. Jag kan cykla till skolan och läsa på busshållplatsen utan att frysa fingrarna av mig. Jag ser vårtecken överallt. Men det största vårtecknet för mig är nog vårutgivningarna som börjar dimpa ner i brevlådan. Alla kataloger jag tittat i och suktat efter böcker som utkommer i mars, april och maj ... det har känts som årtionden bort! Men nu ligger flera av dem på mitt skrivbord! Starkare vårtecken finns nog inte för en boknörd, vårutgivningen <3

Det här är böcker jag fått på sista tiden (och ännu inte recenserat): 
Splitter av Charels Benoit
Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag av Sara Ohlsson
Artemis Fowl av Eoin Colfer
De utvalda: tankeläsaren av Kristin Cashore
Döden i dina ögon: arvet av Rachel Ward
Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren (!)

3 kommentarer:

 1. Visst är det ett bra vårtecken!
  Jag älskar er blogg och har en liten fråga, hur har du fått dom här böckerna, har du beställt dom som recensionsex. eller har du bara fått dom?
  Svara snälla med en kommentar på min blogg (annars kommer jag med stor säkerhet glömma bort vilket inlägg som jag kommenterade på -.-')

  SvaraRadera
 2. Jag har läst er blogg i några månader nu tror jag, och den dagen då jag stötte på just eran sida blev jag faktiskt så inspirerad att jag startade min egen bokblogg.
  Ni är verkligen dedikerade till det här. Jag är verkligen imponerad över hur ni håller Er uppdaterade om vad som händer i bokvärlden, och än mer hur ni hinner läsa alla böcker. Hur gör ni? Jag är så himla seg med att läsa och önskar jag kunde riva av bok efter bok.
  Ni vet vad jag menar va'? Man står i mitten av en bokaffär och vill krypa ihop i fosterställning när man ser hur många böcker det finns i världen. Svetten droppar. Sedan avger man ett litet desperat och patetiskt tjut...
  Hursomhelst: Ngn bok du är extra sugen på?

  SvaraRadera
 3. Vad kul att höra Hannah!! Blir så himla glad :)
  Förstår precis vad du menar, man vill läsa allt! Och när det finns så mycket oläst vet man aldrig riktigt vad man ska börja. Att vi hinner läsa så mycket handlar nog mest om att vi lägger mycket tid på att läsa. Prioriterar det före mycket annat just för bloggen :) Kul att du startat en egen!

  Och jag är sjukt sugen på De utvalda (Graceling), har hört så mycket om den.

  Elisabet: Ska svara dig så snart som möjligt ;)

  SvaraRadera