lördag 12 februari 2011

Sportlovsläsning
Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade sportlov och jag hoppas hinna med åtminstone fyra böcker under den kommande veckan. "Berusad av evigt liv" har jag redan tjuvstartat på och tycker hittills att den är rätt seg och utdragen, men har bara läst ca hundra sidor så jag hoppas fortfarande på att den ska bli bättre. I veckan ska jag dessutom till Spanien och hälsa på släkten, kanske kan jag hitta på något kul till bloggen när jag är där nere.

5 kommentarer:

 1. Har du läst första delarna i Wicked Lovely serien? Själv håller jag också halvt på och läser den här (vid sidan om femton andra böcker) för tillfället, fast på engelska. Första boken var riktigt bra och andra okej imo, förväntar mig mer av den här eftersom det blir mer Seth och Keenan, thihi.

  SvaraRadera
 2. Oj, redan sportlov! Mitt börjar inte förrän om två veckor!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar "Mer än ögat ser", den är underbar och tvåan tycker jag precis som du Andréa är okej, tror nog att trean kan bli ganska spännande fram emot slutet.

  Ja vi i Göteborg får sportlov ganska tidigt vilket är både bra och dåligt tycker jag :)

  SvaraRadera
 4. Lite avis på ert sportlov, mitt börjar först vecka 10. Men det betyder å andra sidan att jag har gott om tid att bunkra upp med bra böcker innan dess :)

  SvaraRadera
 5. Den enda jag har läst av böckerna är Blod. Men jag vet inte, den höll inte samma klass som Bryta om och gjorde mig därför besviken..
  Du måste skriva sedan vad du tycker om den!

  SvaraRadera