söndag 1 september 2013

Att se fram emot i september!

BOKMÄSSAN! Nu börjar det äntligen närma sig, mellan den 26 och 29 september blir det årets bokfest i Göteborg. Det är världens chans att hitta böcker för drömpriser, träffa författare och andra bokintresserade. Ni får inte heller missa vår Katarina von Bredow intervju!

Värsta boken. Låter namnet bekant? Det stora projektet med utdelning av böcker har dragit igång igen. Den sjunde september kommer 1200 gratis ungdomsböcker delas ut i Brunnsparken i Göteborg. Tanken är att böckerna ska vandra mellan läsare och inte stanna i någons bokhylla, nästan för bra för att vara sant!

Vi måste sluta ses på det där sättet kommer ut den 16 september. Två megabra författare har slagit ihop sina huvuden och skrivit något som kanske blir höstens stora ungdomsroman. Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck i en och samma bok kan ju inte bli bättre!

Låt vargarna komma. Den här boken har det pratats och tjatats om hela våren. Tillåt oss att tjata lite till, för nu i september kommer den faktiskt ut! Den 25 september får vi förhoppningsvis en ny bok att skriva upp bland våra favoriter.


1 kommentar: