tisdag 5 mars 2013

Våra BokTumblrs-favoriter!

Vi älskar Tumblr! Varje dag får vi massvis med inspiration från detta underbara bildflöde. Något man absolut inte får missa är alla boktumblrs som finns. När vi väl är inne går det inte att sluta scrolla ner, vi vill bara ha mer. Så idag tänkte vi passa på att tipsa om våra favorit bok-tumblr sidor. Hoppas ni blir lika inspirerade som vi!
Elins favoriter
Bookshelfporn
Namnet säger det mesta. Här hittar ni oändligt med bilder på bokhyllor i alla dess former. Snygga, knasiga, färgglada, murriga och supercoola. Jag kan helt enkelt inte få nog!

Pretty Books
En boktumblr med extra mycket fokus på YA böcker, blir alltid lika kär i ungdomsböckernas titlar och omslag av att surfa runt här!

Booklover 
Otroligt fina bokbilder. Extra mycket fokus på klassiker med mycket citat och fina illustrerade bilder. En Tumblr man bara måste älska!

Hannas favoriter
Nose in a book
Detta är min absoluta favorit bok-tumblr. Hon som driver den uppdaterar flera gånger om dagen och varenda bild får en att bli lika inspirerad till läsning!

Classic Penguin och Penguin Teen
Två tumblr-bloggar som publicerar det senaste från Penguin. Eftersom Penguins böcker alltid är så fina (speciellt klassikerna!) så är det lite av ett måste för en bokälskare att följa dessa två.

Stephanie Perkins, författaren till bland annat boken Anna and the French Kiss lägger upp många fina bilder på sin tumblr Naturallysteph.

John Green, författare till bland annat Var är Alaska och Förr eller senare exploderar jag har en tumblr där han både skriver om nyheter angående hans böcker, sig själv och andra YA-böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar