tisdag 15 november 2011

City of Glass!

Tredje delen i The Mortal Instruments var ett riktigt lyft! Andra delen blev jag nästan lite besviken på, men så bra som trean var spelar det ingen roll. Det här är, helt klart, en av de bästa paranormal böckerna som finns just nu!

I första delen City of Glass möter man Clary som visar sig vara en "Shadowhunter". I trean ställs allt på sin spets med den onda Valentine, alla hemligheter, krig och överraskningar. Det finns inte en tråkig stund! Det är en spännande actionfylld kamp mellan ont och gott. Alla karaktärer blir mer intressanta för varje bok och författaren lyckas väva ihop hela historien på ett riktigt snyggt sätt!

Den här serien är så galet bra! Som jag skrivit tidigare ska den bli film, och det passar den verkligen som. Det är synd att den inte finns på svenska men jag hoppas att ni försöker läsa den ändå. Det är värt det!

Tidigare recensioner: 
City of Bones 
City of Ashes 

4 kommentarer:

 1. Älskar den här boken! Tycker att det är den bästa boken jag har läst av Cassandra Clare hitills!

  SvaraRadera
 2. Hej! Kommer boken på svenska? :o

  SvaraRadera
 3. Måste verkligen läsa 2an och 3an! ;)

  Jag har precis lagt ut en av mina allra första noveller på bloggen och undrar om ni skulle kunna gå in och läsa den och kommentera vad ni tycker om den? :) Vore jättetacksam om ni kunde göra det! :)

  SvaraRadera
 4. City of Glass har kommit ut på svenska nu :)

  SvaraRadera