lördag 21 maj 2011

Fin uppföljare och perfekt sommarläsning

När jag läst Sommaren jag blev vacker skrev jag att jag var tveksam på en fortsättning. Slutet var ju så perfekt! Men "Ingen sommar utan dig" är nästan bättre än ettan, det är som en helt ny fin historia och den förstör verkligen inte ettan. Här lär känna karaktärerna ännu bättre, de blir med levande och det är verkligen fint att se hur deras vänskap utvecklas. Sommaren är inte lika närvarande här men Jenny Han lyckas ändå bygga upp den varma känslan som gör boken sådär enkel och mysig som en sommarbok ska vara. Kasta er över den, det är mitt råd!

Ingen sommar utan dig är nog det finaste triangeldramat som finns, om man får säga så. Jag hejar på båda två, både Conrad och Jermiah. I ettan höll jag stenhårt på Conrad, men nu blev jag bara irriterad på honom och började gilla Jermiah. Här går känslorna upp och ner och jag dras med i allt som händer. Klara råkade ut för spoilers som förstörde hela upplevelsen för henne, och jag tycker nog inte att det är nödvändigt att beskriva handlingen för den här fina uppföljaren. Här hittar ni min recension på ettan, och om ni ändå är nyfikna på handlingen kan ni läsa om den här.
Gilla!
Sommaren jag blev vacker har dessutom kommit ut i pocket 
med nytt snyggt omslag. Håll utkik efter den i butikerna, som gjort för semester!

3 kommentarer:

 1. kolla på detta om ni har läst vad min vänner inte vet eller ska läsa eller vill läsa den ni kommer att vilja efter ha sett den!
  http://www.bonniercarlsen.se/Press/Nyheter/Sonya-Sones-tackar-sina-lasare-med-en-film/

  SvaraRadera
 2. På tal om triangel dramor, kan ni tipsa om några böcker med triangeldramor? Så där riktigt pirriga tiangeldramor ni vet;)

  SvaraRadera
 3. Jag håller på att läsa ettan, den är så sjukt bra!
  Jag älskar kärleksromaner, så det här är en perfekt bok för mig!

  SvaraRadera