fredag 26 juli 2013

Fem dagar kvar tills den femte vågen!


Den senaste tiden har jag blivit mätt på dystopier. Nu i våras gav jag upp både Krossad och Rädda mig inte, två böcker jag längtat efter men helt enkelt inte klarade av att läsa ut. Det blev för mycket, för mycket uppföljare, för mycket samma av allt.

Men även om jag tröttnat så är en del av mig fortfarande svag för dystopiska historier. När jag hör talas om den nya boken Den femte vågen som släpps den 30 juli kan jag inte låta bli att bli nyfiken. Den handlar om aliens som tar över jorden. Handlingen låter som en mix mellan Hungerspelen och Världarnas krig, en blandning som jag helt enkelt inte kan stå emot.

Läs mer om boken här och börja peppa!

3 kommentarer:

 1. Jag fick ett förhandsexemplar av förlaget och den var riktigt bra! Något att se framemot, enligt mig. :D
  Kolla gärna in min recension på min blogg.

  SvaraRadera
 2. Jag behöver lite hjälp. Under denna sommar har jag slukat mest tyngre tegelstenar när det gäller böcker. Men nu när sommarlovet har gått in på sin sista halva känner jag för att läsa lite lättsammare böcker.

  Jag är ute efter YA eller chick lit som kan ge lite pirr i magen. Jag tycker inte att det har varit riktig sommar innan man läser en bra kärlekshistoria.
  Problemet är bara att jag är riktigt usel på att hitta böcker för detta.

  Alltså, om ni vet några bra böcker som passar in på det här så vore jag jättetacksam om ni kunde svara på det här. Ju fler boktips desto bättre!

  SvaraRadera
 3. Jag fick ett läsex på boken precis innan den var ny på engelska och ja, den är bra.
  Dock börjar jag också tröttna på dystopier och att de alltid ska vara i tre delar, vilket självklart "Den femte vågen" är. Jag vet att Pocket Shop tror på den här boken och tror att den kommer bli en hit.
  Det är en stor möjlighet, den är bra men jag var bara inte "blown away" av boken. Kommer trots allt vänta på del 2 & 3 de närmaste åren....

  SvaraRadera