söndag 28 april 2013

Hemlock Grove


När jag först av en slump började titta på den nya serien Hemlock Grove trodde jag inte att det var sant. En amerikansk övernaturlig serie med Bill Skarskård i huvudrollen? Det kändes lite som en dröm som gått i uppfyllelse, speciellt när den verkade så välgjord och påkostad.

Men efter bara fyra avsnitt är jag osäker på om jag alls kommer vilja fortsätta. Jag är fruktansvärt kluven när det gäller den här serien. De påkostade miljöerna och tekniken lyckas inte dölja det faktum att allt annat är dåligt. Storyn håller inte alls, det är alldeles för utdraget med för många olika karaktärer att följa samtidigt. Handlingen är hoppig och händelser följs inte upp. De råa och blodiga scenerna är fruktansvärt överdrivna. Hela serien känns som en blek kopia av True Blood och Games of Thrones. Är det någon av er som har sett den? Blir den bättre ju längre man tittar? Jag är i alla fall fruktansvärt besviken.

2 kommentarer:

  1. Har inte sett Hemlock Grove, men har hört från många håll att den inte är särskilt bra...

    Men den är väl baserad på en bok? Törs man läsa den?

    SvaraRadera
  2. Blir bättre!! :) Fast det är klart, jag älskar ju serier som American Horror Story, så jag är väldigt svag för det mörka, creepy och skruvade. Men den är lite seg i starten, men jag tycker att det mesta blir mindre förvirrande längre in i säsongen (mycket följs upp senare). Så det kan vara värt att se vidare :)

    SvaraRadera