måndag 26 april 2010

Frost- Maggie Stiefvater

Hans hemlighet räddade hennes liv
Nu måste hon kämpa för att rädda hans


I flera år har Grace betraktat vargarna utanför hennes hus. Bland vargarna finns en med gula ögon, det är vargen som räddade hennes liv. Hennes varg.


En kall vinterdag hittas en kille från skolan död och man misstänker vargarna. Under tiden händer massa underliga saker och Grace börjar undra vad som hänt med vargarna speciellt hennes varg.

Boken är otroligt bra. Elin gav den till mig en dag, så fort hon hade gått började jag läsa och kunde inte släppa den. Den fanns hela tiden i mina tankar. Det är kärlek, vänskap, sorg, saknad och mycket mer som en bok ska innehålla. Jag gillar att den inte riktigt är det vanliga livet, man får drömma sig in en annan värld. Många tycker den är lik Twilight, jag kan hålla med om det men samtidigt inte.

3 kommentarer:

 1. Jag har precis börjat på frost nu. Det kanske är väldigt personligt men jag blir väldigt ledsen när jag läser den. jag har inte kommit så långt ännu men det känns väldigt sorgligt och kallt på något sätt. Sam känns som en sorglig person och deras kärlek väldigt desperat som om de vet hur kort tid de har tillsammans.

  SvaraRadera
 2. Verkar underbar! Ska definitivt läsa den :D

  Eran bokblogg är lätt bästa för ungdomsböcker!
  http://lastaord.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. Det har kommit en efterföljare på den här boken, den finns bara på engelska hitills och heter Linger.

  SvaraRadera